[Bug?] FGCBA 0.89


FGCBA is a utility designed to build addon CABs by processing the entries.ini file and any dependant files referenced by it. It can also check addon CABs for errors to minimize the chance for failed installations. (AddonPacks are for use with the RVMIntegrator or nLite.)

[Bug?] FGCBA 0.89

Postby Aserone » Fri Jul 21, 2006 10:04 am

Hi n7Epsilon!

Hows it going? I just want to thank you for this wonderful tool here in your own forum. ;)

btw I've found a possible "bug"/"not implemented" in 0.89 beta I just can't figure out. It just can't 7-zip the addon but when switching to cab format all is well, that's the strange thing.. Ofcource I have 7za.exe in %windir%.

Code: Select all
ERROR

** Unexpected Error from System:

Cannot start process because a file name has not been provided.


Code: Select all
LOGFILE.TXT *end*

- Compressing: LgtCkCtl.dll
- Invoke():
- Args: -m LZX:21 N "LgtCkCtl.dl_" "X:\Projects\Addon-Packs\!_(RELEASED)\WGA-Only(Released)\LgtCkCtl.dll"
- WorkingDir: X:\Projects\Addon-Packs\!_(RELEASED)\WGA-Only(Released)\AddOnFiles
** Unexpected Error from System:

Cannot start process because a file name has not been provided.

!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!**
PROGRAM EXCEPTION: System.InvalidOperationException: Cannot start process because a file name has not been provided.
   at System.Diagnostics.Process.Start()
   at FileGather.Program.newMakeCABmethod(String FileToCompress, String OutputFolder)
   at FileGather.Program.AddOnCABCreate(String CABName, String EntriesFile)
   at FileGather.Program.Main(String[] args)

MESSAGE: Cannot start process because a file name has not been provided.

STACK TRACE:
   at System.Diagnostics.Process.Start()
   at FileGather.Program.newMakeCABmethod(String FileToCompress, String OutputFolder)
   at FileGather.Program.AddOnCABCreate(String CABName, String EntriesFile)
   at FileGather.Program.Main(String[] args)
!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!!!-*-!!**

- Stopping Logger -


If you wan't to have me test something or supply the addon i'm trying to 7z just say so. I guess 0.89 is very much work in progress so.. I think your already atop of this but a check for [i386_compress] would be great. ;)

Thanks again!
//Aserone-Foxy | EULA: Everything I say/post is a lie and/or forwarded from swim.
Aserone
Junior Member

Posts: 4
Users Information
Location: Opioid dependent head.
Joined: Mon Jun 26, 2006 11:18 am

Postby n7Epsilon » Fri Jul 21, 2006 12:28 pm

Hi, Aserone !
I have fixed this now, in the new 0.891 Beta.

Thanks for the feedback ;) ! Keep it coming ! :)

I still haven't implemented the [i386_compress] section check though... That will come in the next beta.
n7Epsilon
Member

Posts: 50
Users Information
Location: Cairo, Egypt
Joined: Sun May 21, 2006 11:41 pm

Postby OrcoXP » Sun Oct 08, 2006 11:54 pm

I have found a slight oversight.
I wouldn't call it a bug.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\7-Zip

This location has a entry called "path"

Can you use this as a variable rather than having it hard coded?

It gives me an error if I have 7z.exe in any other location but it refers to it as the CURRENT location.

Somewhat misleading of an error.
OrcoXP
Junior Member

Posts: 29
Users Information
Joined: Mon Jul 03, 2006 4:03 am

Postby n7Epsilon » Mon Oct 09, 2006 5:58 am

Thanks for the information, I will incorporate this into the next release (once I can manage to write a context menu dll or somehow persuade someone to write it for me (in C++))
n7Epsilon
Member

Posts: 50
Users Information
Location: Cairo, Egypt
Joined: Sun May 21, 2006 11:41 pm

Postby OrcoXP » Mon Oct 09, 2006 2:53 pm

Why not use registry instead?
...with Tools >> Options >> [O] Add Context Menu option for Addon files
OrcoXP
Junior Member

Posts: 29
Users Information
Joined: Mon Jul 03, 2006 4:03 am

Postby OrcoXP » Mon Oct 23, 2006 7:00 pm

This tool seems to have some issues with hidden files...the files I have in question are hidden system files from a Vista Games pack that I'm making into a true addon.

If you want the file...just let me know
OrcoXP
Junior Member

Posts: 29
Users Information
Joined: Mon Jul 03, 2006 4:03 am

Postby n7Epsilon » Tue Oct 24, 2006 3:49 am

Well, that could happen, FGCBA just uses the Filesystem normally to access the files that are going to enter in the addon.

But I think it is not right to put hidden files inside an addon, all files should be visible so that CabArc, 7z don't face any troubles too...

A log would be enough, no need for the files.
n7Epsilon
Member

Posts: 50
Users Information
Location: Cairo, Egypt
Joined: Sun May 21, 2006 11:41 pm

Bug FGCBA 0 89

Postby Mathewval » Thu Mar 09, 2017 10:23 am

Ive already fixed the fake durandal bug on my work-in-progress ISO, and that fake brave suit comes from the same thing, so Ill get that in, too. Should be a quick bug fix coming soon.

Ill look into the delita thing. I have an idea what thats about but I wont know until I look at it. Thanks for the report

.
User avatar
Mathewval
Junior Member

Posts: 2
Users Information
Age: 39
Location: Mongolia
Joined: Sun Mar 05, 2017 10:46 pm


Return to Project FGCBA (File Gatherer and Cab Builder for AddOns)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron