Error on running Office Integrator


Slipstreams Office Servicepacks, hotfixes and custom HotPacks into your Office 2003 Suite. It also creates a reg file with needed entries to satisfy Microsoft Update.

Error on running Office Integrator

Postby divorcetheworld » Wed May 23, 2007 12:39 pm

Window Title: AutoIt Error
Body: Line 0 (File "C:\Path\to\OfficeIntegrator.exe"):

$Objconn.open ("DRIVER=" & $sDriver & ";SERVER=" & $sServer & ";DATABASE=" & $sDatabase & ";UID=" & $sUsername & ";PWD=" & $sPassword & ";")
$Objconn.open ("DRIVER=" & $sDriver & ";SERVER=" & $sServer & ";DATABASE=" & $sDatabase & ";UID=" & $sUsername & ";PWD=" & $sPassword & ";")^ERROR

Error: The requested action with this object has failed.


Any idea what may have caused this; I'm suspecting that I'm missing a file or two? But that isn't too well-founded.
divorcetheworld
Junior Member

Posts: 4
Users Information
Joined: Wed May 23, 2007 12:33 pm

Postby divorcetheworld » Wed May 23, 2007 3:36 pm

I just tried to run the DriverGrabber tool, because I had noticed that some people had received an autoit error or two. It worked just fine. Also, though I didn't really suspect it would help, I installed AutoIt on my pc as well to no avail.
divorcetheworld
Junior Member

Posts: 4
Users Information
Joined: Wed May 23, 2007 12:33 pm

Postby divorcetheworld » Wed May 23, 2007 5:24 pm

Also, I just found out that if I run it while disconnected from the internet, then I get the Warning! message about pinging.
divorcetheworld
Junior Member

Posts: 4
Users Information
Joined: Wed May 23, 2007 12:33 pm

Postby divorcetheworld » Wed May 23, 2007 8:29 pm

Alright, so the program starts if it can't ping the website. Once started I ran the integrator without incidence (A couple updates failed to integrate), but, at the end of actually installing Office 2003, I received the following AutoIt Error. The actual install appears to have worked seamlessly.


Line 0 (File D:\Office\Setup_oi.exe"):

$A2B3D3C34413A1123 = StringMid($A204E5C341A4D4227[Number($SA5735203F2245125B)],Number($SA57474C1D18435753), Number($SA4626573B199A1B))
$A2B3D3C34413A1123 = StringMid($A204E5C341A4D4227^ ERROR

Error: Subscript used with non-Array variable.
divorcetheworld
Junior Member

Posts: 4
Users Information
Joined: Wed May 23, 2007 12:33 pm

Postby mara- » Wed Oct 22, 2008 6:44 am

levelup wrote:Thanks for all your post, I have the same problem and now it has been sorted!


Nothing here and in other thread you posted is useful for you. This is only for old version of Office Integrator. New one is completely different and better.

Cheers ;)
mara-

Posts: 77
Users Information
Joined: Thu Mar 29, 2007 10:36 am

Postby Siginet » Wed Oct 22, 2008 11:23 am

mara- wrote:Nothing here and in other thread you posted is useful for you. This is only for old version of Office Integrator. New one is completely different and better.

Cheers ;)


Disregaurd LevelUp's posts. He is just a spammer. He was spamming with his signature and posting in random threads. I have one person trying to mass spam the forum for some reason. He is trying everything he can think of to spam. I have locked him out of just about everything he can spam in. If I have to I may need to disable signatures for regular members of the forum. :(
Image
Windows XP PowerPacker Reviewed in PC-Quest & PC Utilities magazines!
RVM Integrator Reviewed in CPU magazine and Maximum PC!
--Siginet--
User avatar
Siginet
Senior Member

Posts: 1445
Users Information
Joined: Sat May 06, 2006 3:24 pm


Return to Office Integrator

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron