[Beta Release] RVM Integrator 1.6.1 Beta 2.1


The RVM Integrator was created by picking the mind of RyanVM of msfn.org. It allows you to actually slipstream windows hotfixes and third party software directly into a windows install disk. This is unlike any other software out there that claims to do this. It allows advanced users to create simple UpdatePack/Addons for others to use to slipstream things to their disks.

Postby Raoul90 » Sun Mar 29, 2009 2:11 pm

unattended MCE integration may be hanged due to asking for CMPNENTS directory.(need confirmation)


Hmm, I just tried a fresh install in VMWare (with beta 1.6.1 beta 1).

I did it like this:
- Integrated WMP11 Dutch + updates with wmp11 slipstreamer.
- Integrated OnePiece IE8 Dutch with RVM 1.6.1 beta 1. (optimized system files also).
- Integrated Sicks XP to MCE Dutch addon with nLite. (+ some other addons).

Media Center isnt installed in VMWare, so I dont know really, might be the integrator, but I dont know in what way, it might be something else too.

*more testing*.


Anyway thanks for the new betaa.


edit:
Updated Dutch language file (see attachment).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Raoul90
Junior Member

Posts: 7
Users Information
Joined: Wed Dec 17, 2008 12:43 pm

Postby wazer » Sun Mar 29, 2009 2:49 pm

yumeyao wrote:@wazer,
i don't really understand how to reproduce it.....
my os is windows7... and i may never occured this issue on xp/vista..[color="Silver"]

---------- Post added at 02:24 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

[/color]fire up 1.6.1 beta 2!


Iv made a terrible video screener :P...

Look when im adding addons. Instead of left click i do right click and bang theres a error popup.. And notice at the last few seconds, rvmi it disappears aka crashed.

Im running Xp sp3.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
wazer
Junior Member

Posts: 9
Users Information
Joined: Tue Aug 07, 2007 11:36 am

Postby mf3imp » Sun Mar 29, 2009 3:08 pm

yumeyao wrote:fire up 1.6.1 beta 2!


Thanks. I attach the updated version of the Italian lang file.
PS: seems that the "alter" type is still present.
mf3imp
Junior Member

Posts: 6
Users Information
Age: 38
Joined: Mon Oct 15, 2007 2:44 pm

Postby yumeyao » Sun Mar 29, 2009 3:18 pm

mf3imp wrote:Thanks. I attach the updated version of the Italian lang file.
PS: seems that the "alter" type is still present.


oops, due to my overwiting existing code(later merging new code and changes) before i release this version.[color="Silver"]

---------- Post added at 04:18 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------

[/color]
wazer wrote:Iv made a terrible video screener :P...

Look when im adding addons. Instead of left click i do right click and bang theres a error popup.. And notice at the last few seconds, rvmi it disappears aka crashed.

Im running Xp sp3.


That was what i did before.......
no errors.....
what 's your system environment?
yumeyao
Member

Posts: 69
Users Information
Joined: Fri Jun 15, 2007 7:45 am

problem

Postby moebius » Mon Mar 30, 2009 9:38 am

Hi all,
I've got one message and problem that I've never seen before :
15:36:12 - Processing [EditFile]
15:36:12 - Entire .ini Processing Completed in 28 Seconds
15:36:12 -
15:36:12 - Compressing and Moving Edited Files
15:36:12 -
15:36:12 - No mmssetup.cab Found. Skipping Messenger.


instead of
21:41:49 - Processing [EditFile]
21:41:49 - Entire .ini Processing Completed in 26 Seconds
21:41:49 -
21:41:49 - Compressing and Moving Edited Files
21:41:50 -
21:41:50 - Processing mmssetup.cab
21:41:50 - Expanding mmssetup.cab
21:41:50 - CabLite.dll::CabExtract reports completion [code=0000000A]
21:41:50 - Found and Moved new files into mmssetup.cab
21:41:50 - Rebuilding mmssetup.cab
21:41:51 - Rebuilding mmssetup.cab complete; 10 files compressed.

That's the problem with beta2; I didn't test beta1 but this issue doesn't exist in 1.6
moebius
Junior Member

Posts: 2
Users Information
Joined: Mon Sep 15, 2008 9:25 am

Postby yumeyao » Mon Mar 30, 2009 10:46 am

Bug confirmed. sorry for any inconvenience.

-------edit--------
1.6.1 beta 1 shouldn't have this problem. it's a bug i made in beta 2.
yumeyao
Member

Posts: 69
Users Information
Joined: Fri Jun 15, 2007 7:45 am

Postby yumeyao » Mon Mar 30, 2009 3:10 pm

1.6.1 beta 2.1 is released.
fixed the bug that mmssetup.cab not being processed.
yumeyao
Member

Posts: 69
Users Information
Joined: Fri Jun 15, 2007 7:45 am

Postby wazer » Mon Mar 30, 2009 3:15 pm

yumeyao wrote:oops, due to my overwiting existing code(later merging new code and changes) before i release this version.[color="Silver"]

---------- Post added at 04:18 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------

[/color]

That was what i did before.......
no errors.....
what 's your system environment?



What do you mean about system environment?,

Its new hardware from 2009, And absolut healthy, Its not only on this machine but also my laptop :)
wazer
Junior Member

Posts: 9
Users Information
Joined: Tue Aug 07, 2007 11:36 am

Postby yumeyao » Mon Mar 30, 2009 3:19 pm

I mean what OS, and what language do you use.

Additionally, I hope you can list a full list of all your shell extensions in use, they might damage an app if some of them tried to consume some resources when context menu showed.
yumeyao
Member

Posts: 69
Users Information
Joined: Fri Jun 15, 2007 7:45 am

Postby yumeyao » Tue Mar 31, 2009 8:55 am

Raoul90 wrote:Hmm, I just tried a fresh install in VMWare (with beta 1.6.1 beta 1).

I did it like this:
- Integrated WMP11 Dutch + updates with wmp11 slipstreamer.
- Integrated OnePiece IE8 Dutch with RVM 1.6.1 beta 1. (optimized system files also).
- Integrated Sicks XP to MCE Dutch addon with nLite. (+ some other addons).

Media Center isnt installed in VMWare, so I dont know really, might be the integrator, but I dont know in what way, it might be something else too.


two points:
1. does it worked before if you integrated it with RVM 1.6 Final? or other version?

2. regarding my note on MCE source: it has to be a true MCE source, not any XP2MCE conversation addon.
yumeyao
Member

Posts: 69
Users Information
Joined: Fri Jun 15, 2007 7:45 am

PreviousNext

Return to RyanVM Integrator

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests